Om Adlantis

Tack vare de senaste årens utveckling på nätet finns idag en mängd kostnadsfria (s.k open source), IT stöd & tjänster som är enkla att använda som såväl små som stora företag kan nyttja för att marknadsföra, effektivisera och vidareutveckla sina verksamheter och tjänster med. Ofta krävs endast en kort introduktion och några timmars planering för att komma igång.

Adlantis hjälper företag att att formulera och realisera sina behov av digital närvaro på Internet för att underlätta och förenkla småföretagarens vardag och uppnå affärsmål. Några exempel på uppdrag vi kan hjälpa till med:

  • kravställa och välja e-handelssystem eller publiceringssystem (tex wordpress för hemsida eller blogg),
  • hitta nya kunder & marknader via analysverktyg från Google,
  • komma igång med billig online annonsering via Adwords,
  • öka konverteringen hos befintliga e-handelssystem genom användbarhetsutvärdering,
  • öka besökarantalet till din hemsida genom sökmotoroptimering,
  • Skräddarsydda IT utbildningar,

Adlantis började använda nätet när “webbläsaren” hette Gopher och man läste e-post med Eudora. Vi har lång och bred erfarenhet av nätets tekniker och dess potential. Adlantis har följt dess utveckling både professionellt och privat sedan början av 90 talet.

Vi kan vara katalysatorn som hjälper ditt företag komma igång med er närvaro på Internet eller en långsiktig partner som hjälper till att utveckla och realisera ditt företags webbaserade verksamhet. Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal!

Mobil: 073 – 655 10 04
E-post: info @ adlantis . se

Leave a Reply